Kategóriák

Értesüljön havi ajánlatunkról

Név:
* E-mail cím:

A (*) csillaggal jelölt mező megadása kötelező!


Ismét nagyot alkotott az Oakley - Jawbreaker, vissza a jövőbe!

Ismét nagyot alkotott az Oakley - Jawbreaker, vissza a jövőbe!

Az Oakley minden bizonnyal a piacot évekig meghatározó modellt alkotott az idei biciklis szezonra. Az Oakley fennállásának 40 éves évfordulóját ünnepli 2015-ben és ezt a jubileumot formavilágában a legendás Eyeshade modellhez visszanyúlva, a JAWBREAKER sportszemüveg piacra dobásával teszi felejthetetlenné.

A világ elismerten legjobb sprintere, Marc Cavendish közreműködésével hozta létre az Oakley a biciklizők számára elengedhetetlen tulajdonságokkal felvértezett sportszemüveget. A szellőzést biztosítása, a hihetetlen széles látómező és a teljes keretből adódó biztonság mind-mind elsőrendű szempont egy felsőkategóriás biciklis szemüveg esetében. Az Oakley Jawbreaker minden fenti kritériumnak megfelel.

Párásodás

A keret és a lencse közötti, pontosan kiszámított nagyságú réseken keresztül gyakorlatilag lélegzik a sportszemüveg, amivel a párásodás teljes mértékben kizárható. A keret formatervezésének köszönhetően a szellőzést biztosító lyukak nagy száma ellenére a menetszél nem zavaró még a hegyről lezúduló száguldás közben sem.

Panorámalencsék

A lehető legszélesebbre tervezett panorámalencsék 44 %-kal nagyobb látómezőt nyújtanak, mint egy hagyományos kétlencsés sport napszemüvegnél. A biztonságra az évtizedek alatt tökéletesre fejlesztett O-Matter alapanyag és a szárakba beépített izzadtság hatására még inkább tapadó Unobtanium anyag a garancia.

Állítható a szárak hossza

Az Oakley Jawbreaker szárait egy nagyszerű újítás teszi különlegessé. Több másik neves sportszemüveg márkánál is állíthatóak a szárak különféleképpen, de az Oakley kirukkolt egy forradalmi ötlettel, a szárak hosszának állíthatósági lehetőségével. A bukósisakkal bringázók számára megváltással érhet fel ez az újítás, mert így végre kiküszöbölhető az a kellemetlen érzés, mikor a sport napszemüveg folyamatosan és egyre intenzívebben nyom a fül mögött, a halántéknál, ami előbb-utóbb fejfájáshoz vezethet.

Lencse csere 1 mozdulattal

További újdonság az Oakley Jawbreaker biciklis sportszemüvegnél a Switchlock lencsecsere technológia továbbfejlesztett változata. Immár valóban csak egy mozdulattal lehet kipattintani a lencsét az orrnyeregnél, így tényleg nagyon gyorsan elvégezhető és a többszöri kivételnél illetve berakásnál sem sérül a lencse.

Óriási lencseszín kínálat

Természetesen nagyon széles lencseszín kínálatból választható ki az adott terephez ideális. Ebben a választásban az egészen elképesztő kontrasztfokozással és színkiemeléssel rendelkező PRIZM lencsecsalád segít, ami az első olyan lencse, amit konkrét tevékenységek igényeire fejlesztettek ki.  A PRIZM technológiával ellátott lencsék különböző sportágak aktuális környezeti feltételeitől függően alakítja a látott képet. A PRIZM Road típusú lencseszín az országúti kerékpározáshoz, míg a PRIZM Trail montizáshoz a leginkább ajánlott.

A PRIZM lencsék legnagyobb előnye, hogy kiváló látást tesznek lehetővé, ez pedig gyorsabb reakcióidőt idéz el, ami nagyobb teljesítményt és biztonságot eredményez.

Az Oakley Jawbreaker sportszemüveg dioptriás sportszemüvegként is elérhető a Sportszem Optikában.