Kategóriák

Értesüljön havi ajánlatunkról

Név:
* E-mail cím:

A (*) csillaggal jelölt mező megadása kötelező!


Megjelent az Adidas legújabb biciklis szemüvege

Megjelent az Adidas legújabb biciklis szemüvege

A kerékpározás az egyik legkedveltebb szabadidősport Magyarországon. Ahogy más sportág esetében, biciklizéshez is körültekintően kell kiválasztani tudásunknak, stílusunknak megfelelő sporteszközt ahhoz, hogy valódi élményt nyújthasson a tekerés. Az ideális bicikli megtalálása után az egyik legfontosabb kerékpáros kiegészítő a sportszemüveg.

A biciklis sportszemüveg legfontosabb funkciói

A bringázáshoz ajánlott sportszemüveg elsődleges feladata a tökéletes UV-védelem mellett, hogy megóvja a biciklist a széltől, a szemébe kerülő portól, a felverődő és nekicsapódó kisebb tárgyaktól, illetve bogaraktól. Továbbá kiemelt fontosságú hogy különböző időjárási viszonyok mellett is torzításmentes látást és tökéletes látásélményt biztosítson, így a kerékpáros mindig biztonságban érezhesse magát. A minőségi biciklis sportszemüvegek cserélhető, több színű, illetve fényre sötétedő és/vagy polarizált lencsével is kaphatóak.

Adidas Evil Eye Evo Pro sportszemüveg

A biciklis sportszemüvegek legnépszerűbb modellcsaládjának legújabb változatát, az Adidas Evil Eye Evo Pro-t az év elején mutatták be hivatalosan az OPTI München szakmai kiállításon. Az Adidas Evil Eye Evo sportszemüveg kiskereskedelmi forgalomban csak februártól lesz kapható, a Sportszem Optika szakemberei viszont már tesztelhették. A sportszemüveg számos előnnyel rendelkezik, melynek jóvoltából biztonságossá és egyben igazi élménnyé teszi a kerékpározást a biciklisek számára.

Széles látómező

Az Adidas Evil Eye Evo Pro hihetetlen széles látómezővel rendelkezik, így semmi sem tereli el a biciklis figyelmét tekerés közben; a periférián észlelt tárgyak is élesen láthatóak, így a balesetveszély jelentősen csökken.

Tökéletes illeszkedés

A sportszemüveg kiválóan illeszkedik a fejre a halántéknál és az orrnyeregnél is. Fejpánt felszerelésével a szemüveg még stabilabban rögzíthető. A teljes keretes modell még masszívabb, mint az előző generációs evil eye és a szárban lévő gumírozott grip tökéletes kényelmet biztosít. Az Adidas új zászlóhajója két különböző méretben kapható, így a keskenyebb és szélesebb fejmérettel rendelkező kerékpárosok is hordhatják. Az Adidas Evil Eye Evo Pro orrnyerge két állásba, szárai pedig három dőlésszögben állíthatók.

Kiváló szellőzés

A sportszemüveg kiválóan szellőzik: a levehető izzadtságfelfogó szivacson, illetve a keret és a lencse között több helyen is ventillációs lyukak találhatók, amelyek gondoskodnak az állandó légcseréről, melynek köszönhetően minimalizálható a párásodás.

Alkalmazkodás a különböző időjárási viszonyokhoz

Az Adidas Evil Eye Evo Pro sportszemüveget viselve nyugodtan tekerhetünk, akár esik, akár fúj, akár tűz a nap. A többféle lencseszínnel kapható szemüveg minden napszakban és időjárási körülmény esetén viselhető; illetve a lens lock systemnek köszönhetően a lencsecsere rendkívül egyszerűen végrehajtható.

Sisakkompatibilitás

A sportszemüveg tökéletesen illeszkedik a kerékpáros egyik legfontosabb felszereléséhez; flexibilis szárai jóvoltából kényelmes viseletet nyújt a sisak alatt is.

Vízlepergetés és portaszítás

A sportszemüveget a fénystabilizáló technológia mellett vízlepergető és portaszító réteggel is ellátták, ami garantálja a tökéletes látást a sportolás közben előforduló extrém körülmények között is.

Az Adidas Evil Eye Evo Pro sportszemüveg tehát tökéletes választás minden biciklista számára, aki a kényelmet és a tökéletes látásélményt ugyanolyan fontosnak tartja, mint szeme védelmét.