JULBO

A Julbo az egyik legtradicionálisabb sportszemüveg gyártó cég, amely immár 125 éve biztosítja a kiváló minőséget. A hosszú évek alatt a tervezők a profi és szabadidő sportolókkal karöltve fejlesztették ki a legkényelmesebb és kiváló optikai tulajdonságokkal rendelkező sportszemüvegeket. A Julbo sportszemüvegek lencséi igazán különlegesek. Minden időjárási körülményekhez alkalmazkodó, törhetetlen fényre sötétedő és polarizált lencsék egyedülállóak a piacon. Az egyedi tulajdonságok dioptriás változatban is elérhetőek.

A francia márka speciális hegymászó, biciklis, és vízi sportokhoz ajánlott sportszemüvegeket is gyárt. Az évek óta legnépszerűbb modellek mellett, mint pl. a Race, amely széles lencseszín választékkal kapható, évről-évre kihoznak új és egyben nagyszerű sportszemüvegeket. Idén az outdoor szegmensben a Trek típustól várható a nagy kiugrás.

A Julbo a gyerek sportszemüvegek széles választékára kifejezetten nagy hangsúlyt fektet. Már a pár hónapos babáktól egészen a kamaszkorig különböző méretekben kínál nap illetve sportszemüveget.