Fényre sötétedő szemüveglencsék

A Sportszem Optikában különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy vásárlóinkban tudatosítsuk, hogy sportszemüvegre minden évszakban szükség van.

Sportszemüveg nem kizárólag a napfénnyel szemben, hanem süvítő szél, becsapódó bogarak, gallyak ellen is hatásosan nyújt védelmet. A fenti tényezőket figyelem be véve az immár nagyon magas technológiai színvonalon lévő lencsék fényre sötétedő tulajdonsága kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy a különböző évszakok és napszakok eltérő időjárási körülményei mellett élvezhessük mind a szabadban, mind beltéren a sportolás nyújtotta mámorító érzést.

 

Az üzletünkben forgalmazott márkák mindegyike rendelkezik fényre sötétedő lencsével felszerelt modellel. A legnagyobb választékkal a Rudy Project, mint a leginkább biciklis márka rendelkezik széles és állandóan bővülő termékskálával fényre sötétedő lencsék terén. Létezik a hagyományosnak tekintett Transitions fényre sötétedő lencse (Photocromic Clear – bicikli, futás) mellett nagyobb kontrasztot, egyben élesebb látást nyújtó halvány pirosról (Photocromic Red – mountain bikehoz), illetve zöldről sötétedő (Photocromic Golf – golfozáshoz) lencseszín is. További alternatíva a kizárólag Rudy Project által kínált fényre sötétedő polarizált napszemüveglencse (Polarized Photocromic), amely a vitorlázók számára az ideális választás.

Immár nem kell az időjárást kémlelni, fényre sötétedő lencsével mindig elindulhatunk egy kis tekerésre vagy egy szigetkörre.