Üdvözöljük a Sportszem Optika, a sportszemüvegek specialistájának honlapján!

A Sportszem Optika egy olyan egyedi, speciális üzlet, ahol egy helyen megtalálható az összes sportág, neves márkák funkcionális sportszemüvegei. Ismert, nagy brandek (Oakley, Adidas, Rudy Project, Julbo, Uvex, stb) széles választéka mellett hazánkban kevésbé elterjedt, mégis nagyon magas minőségű (pl. Maui Jim, Tusa stb.) sportszemüvegeit is forgalmazzuk. Ha a biciklizés, a futás, a síelés, búvárkodás, a tenisz, a kosárlabdázás esetleg a vitorlázás a kedvenc időtöltés, de legyen szó bármilyen sportról, boltunkban fellelhető hozzá a megfelelő sportszemüveg.

Amivel többet nyújt optikánk illetve sportboltunk versenytársainknál, hogy sportszemüvegeinket dioptriás változatban el tudjuk készíteni. Az optikai korrekció megoldásában partnereink a világ legelismertebb lencsegyártó cégei, amelyek a Sportszem Optika számára biztosítják Magyarországon a speciálisan sportszemüvegekhez kifejlesztett magas bázisgörbületű, ívelt, torzításmentes lencséket.

Üzletünk széles kínálatával megoldást talál eddig sokunk által feloldhatatlannak hitt problémának, miszerint sportolás közben is tökéletes látásélményt kapjunk. A sportszemüveg biztonságosabb a néha gyulladást, szemszárazságot okozó kontaktlencsénél illetve a mindig elmozduló optikai keretnél. Véd a sugárzó nap, a süvítő szél, izgő-mozgó bogarak, a felpattanó labda vagy akár a sáncoló karok ellen. Sportszemüveget minden évszakban viselhet, fantasztikus tulajdonságait az év 365 napján kihasználhatja.