Maui Jim napszemüvegekhez és dioptriás napszemüvegekhez választható lencseszínek

A Maui Jim napszemüvegek polarizált lencséi megszüntetik a csillogást, kiemelkedően hatékony védelmet nyújtanak a nap vakító és káros sugarai ellen anélkül, hogy megváltoztatnák környezetünk gyönyörű színeit. A Maui Jim napszemüvegen átnézve Polarized Plus2 technológiának köszönhetően kiemelkedik tenger és az ég kék színe, a természet zöldje pedig ragyogó, élénk, bámulatos színűnek mutatkozik.

  • Semleges szürke: az elérhető legjobb megoldás a vakító napfény ellen – nincs több hunyorgás. Gazdag színvilág és kontraszt.
  • Maui Rose: az elérhető legjobb kontrasztot biztosítja a mindennapok változatos körülményeihez, ideális gyorsmozgású sporttevékenységekhez.
  • HCL Bronze: kitűnő kontrasztot biztosít a mindennapokhoz. Finom, meleg bronzáranyalatban.
  • Maui HT: nagy áteresztő képességet biztosít a hasznos fény befogadására. Még több kontrasztot és színt biztosít a ragyogóbb látvány érdekében.

 

A Maui Jim napszemüvegeket kiemelkedő tulajdonságait a dioptriás szemüveget viselők is élvezhetik. Maui Passport digitális, freeform technológiával készülő lencsék a lehető legszélesebb látótér páratlanul éles látványát nyújtják. A digitális lencsefelület tökéletes optikai precizitást biztosít. Egyfókuszú és progresszív lencsék közül is lehet választani.

Érdemes átnézni a Maui Jim napszemüvegek csodálatosan élethű, kristálytiszta képet megtartó polarizált lencséin. Mi már kipróbáltuk, tényleg felemelő érzés, győződjön meg róla Ön is!