Polarizált szemüveglencsék

A polarizált szemüveglencsék előnyös tulajdonságait minden évszakban ki lehet használni. Borús őszi napon is kiválóan semlegesítik pl. biciklizés közben a lehulló falevelekről illetve télen síelés közben a hóbuckákról visszaverődő csillogást. A vizes útfelületről visszaverődő tükröződést is tökéletesen kiszűrik a polarizált lencsék és gondoskodnak arról, hogy vezetés közben ne vakítson el az ősszel-télen éles szögben érkező napsugárzás. A polarizált lencsék különleges fényelnyelő tulajdonságainak köszönhetően kiváló kontraszt és mélységérzékelést biztosítanak, miközben lehetővé teszik a színek tökéletes élvezhetőségét, és minimalizálják a szem megerőltető igénybevételét.

 

Üzletünkben kapható márkák közül a Maui Jim szemüvegek kizárólag polarizált lencsével kaphatóak. A Sportszem Optikában lévő polárteszt segítségével mindenki meggyőződhet arról, hogy a polarizált lencse milyen tökéletes, kristálytiszta képet ad és hogyan elevenednek meg általa a színek.

További márkáink közül az Adidas egyre több típusa is kapható polarizált lencsékkel, mint pl. Evil Eye és Terrex család, amelyek a legnépszerűbb multifunkcionális sportszemüveg modellek.

Az Oakley sportszemüvegei és az inkább mindennapi viselethez ajánlott napszemüvegei közül szintén majd mindegyik modell megvásárolható polarizált lencsével.

A Rudy Project és Julbo sportszemüveg márkáknak vannak olyan polarizált lencséi is, amelyek fényre sötétedő tulajdonsággal rendelkeznek, így igazán különlegessé és remekül kihasználhatóvá teszik őket.

Polarizált lencse vízi sportokhoz, síeléshez, horgászáshoz, vezetéshez és egyéb szabadtéri tevékenységhez is a legjobb választás.