ZEAL

A világhírű amerikai síparadicsom Aspen (Colorado) lankái között megbújó Boulder városkában van az egyik legelismertebb prémium kategóriás síszemüveg márka központja.

Az alapítók környezet tudatossága a Zeal sportszemüvegek fejlesztése és a gyártása során is felszínre tör, így a síszemüvegek alapanyaga kőolaj felhasználása nélkül, növényi olajokból készül.

A Zeal síszemüvegek kényelméről a 3 rétegű, hihetetlen puha szivacs gondoskodik. A szivacsok alatt lévő szellőzőnyílások meggátolják a párásodást. A nagyon széles, 170 fokos látómező a periférikus látást biztosítja. A sisakkompatibilis szilikon fejpánton lévő grip a csúszásmentességet garantálja.

A Zeal sízemüvegek lencséi minden teszten a lehető legjobb mínősítést érték el. 100 %-ig torzításmentes képet nyújtanak, a lencsén lévő keményréteg a karcállóságot segíti, míg az antifog réteg a párásodást akadályozza meg. A lencsék színezése terén is lenyűgözőt alkotott a Zeal. Fényre sötétedő és polarizált együttes tulajdonságaival minden időjárási körülmény között viselhető és élvezhető vele a síelés és boardozás, kontrasztfokozó hatása kiemeli a buckákat, a hóról tükröződő csillogást kíszűri, amivel csökkenti a balesetek kockázatát.