Kategóriák

Értesüljön havi ajánlatunkról

Név:
* E-mail cím:

A (*) csillaggal jelölt mező megadása kötelező!


Gyerekszemüvegek felsőfokon


Korábban a gyerekszemüvegek az optikai iparban mostohagyereknek számítottak. Nehezek voltak, könnyen törtek és esztétikailag is hagytak kívánnivalót maguk után. Mostanra ez szerencsére megváltozott és hatalmas készletből, emiatt gyermekünkkel kisebb-nagyobb összezörrenések árán, választhatjuk ki a megfelelő modellt.

A gyerekszemüveg egyik legfontosabb kritériuma, különösen a sportoláshoz is alkalmasé, hogy strapabíró legyen. 

A Spanyolországban gyártott NanoVista gyerekszemüvegek olyan alapanyagból készülnek, amelynek köszönhetően elképesztő rugalmasak, így a minden irányban történő hajlítgatásnak ellenállnak, melegítés hatására kiválóan állíthatóak, eszméletlen tartósak és a hagyományos acetát kereteknél 35 %-kal könnyebbek. Ráadásul a szabadalmaztatott szár csatlakozás flexibilitásának köszönhetően törhetetlenek.

Egy jó gyerekszemüveg azon felül, hogy nyűhetetlen, természetesen tökéletesen kell hogy illeszkedjen, hogy egész nap kellemes viseletet nyújtson gyermekünk számára. A NanoVista szemüvegek szárvége 360 fokban állítható, tehát nagyon könnyen adaptálható adott fejformára. Ezeknek a kereteknek a kényelmét fokozza a szárvéget és az orrnyerget bevonó, csúszásmentességet biztosító puha, ún. Soft Rubber gumírozott anyag. A NanoVista szuper „gyerekbiztos” szemüvegei ráadásul allergénmentes anyagból készülnek, a keretek színezése befecskendezős technikával történik, így káros anyaggal nem érintkezik a bőrfelület.

Amennyiben sportolásra, illetve testnevelés órára is alkalmas gyerekszemüveget választunk, elengedhetetlen a hatékony rögzítés. A NanoVista szemüvegeknél erre kétféle lehetőség is van. A szemüvegekhez tartozó egyik fejpánt a szár végén lévő lyukba pattintható, míg a hosszabb másik a szár helyére csatlakoztatható, ami leginkább labdajátékoknál praktikus.

A gyerekszemüvegeknél különösen fontos a megfelelő forma- ,méret-, és színválaszték. A NanoVista 15 formában, 4 méretben, 6-6 színben kínálja kereteit, így 4 és 14 év közötti gyermekek biztos megtalálják a számukra minden szempontból megfelelőt.

A NanoVista gyerekszemüvegeknél nagyon széles dioptria tartományban megoldható az optikai korrekció, így gyermekünk a tesiórán vagy a sportpályán az éles látásnak köszönhetően teljes értékű munkát végezhet és ragyogó sikereket érhet el.

 

A NanoVista gyermekkeretek természetesen már a Sportszem Optikában is elérhetőek.