Kategóriák

Értesüljön havi ajánlatunkról

Név:
* E-mail cím:

A (*) csillaggal jelölt mező megadása kötelező!


Egy szemüveg sportoláshoz és a mindennapokra

  Termékek      Hozzászólás   Megtekintések (13643)
A sportszemüveg gyártók több újdonsággal rukkoltak elő, így nekünk szemüvegeseknek végre lehetőségünk van ugyanabban a sportos, funkcionális optikai keretben róni a kilométereket és előtte, utána a számítógépet püfölni az irodában.

Gyerekszemüvegek felsőfokon

  Termékek      Hozzászólás   Megtekintések (6388)
Korábban a gyerekszemüvegek az optikai iparban mostohagyereknek számítottak. Nehezek voltak, könnyen törtek és esztétikailag is hagytak kívánnivalót maguk után. Mostanra ez szerencsére megváltozott és hatalmas készletből választhatjuk ki a megfelelő modellt.

Előny a szemüvegeseknél!

  Termékek      Hozzászólás   Megtekintések (6518)
A mostani bejegyzésben bemutatjuk a Rudy Project dioptriázási módjain keresztül, hogy mennyi lehetőségünk van optikai korrekcióval ellátott sportszemüveget készíttetni.

Sportszemüveg gyártása: hogyan lesz az ötletből valóság

  Termékek      Hozzászólás   Megtekintések (5819)
Hosszú évek óta foglalkozom sportszemüvegekkel, de a blogon még nem írtam arról, hogy milyen szempontok alapján terveznek meg, hoznak létre egy évekig viselhető, funkcionális, magas minőségű, divatorientált sportszemüveget. Az alábbi bejegyzésben a Julbo, mint az egyik legtradicionálisabb sportszemüveg márkán keresztül mutatom be, hogyan lesz egy ötletből kézzel fogható vadonatúj termék.

Közeleg a tavasz, az újdonságok is kopogtatnak!

  Termékek      Hozzászólás   Megtekintések (3208)
Az idei évben a Rudy Project és a Julbo volt a legfrissebb és legkreatívabb a sportszemüveg piacon. Most ezeknek a márkáknak 2-2 modelljét mutatjuk be a legapróbb részletekre is odafigyelve.

Síszemüvegek dioptriás megoldásai

  Termékek      Hozzászólás   Megtekintések (4484)
Bár a budapesti időjárás idén sem hó gazdag, a könnyedén elérhető Alpok hegycsúcsain tombol a síszezon. Akik szemüveget hordanak a mindennapokban, nekik különösen nagy probléma a látáskorrekció megoldása a sípályán. Több lehetőség létezik, ezeket vesszük most sorba.

Végre itt a síszezon!

  Termékek      Hozzászólás   Megtekintések (2748)
Síeléshez az állandóan változó, így szikrázó napsütéses, ködös, viharosan szeles, tehát gyakran extrém időjárási körülmények miatt elengedhetetlen egy jó minőségű, biztonságos, kényelmes, a lehetőleg fényviszonyokhoz alkalmazkodó síszemüveg. Ebben a bejegyzésben a várva-várt síszezon közeledtével bemutatjuk a következő szezon újdonságait.

Oakley Prizm – a látás egy új dimenziója

  Termékek      Hozzászólás   Megtekintések (6484)
Az Oakley egy olyan lencsetechnológiát fejlesztett ki , amivel hihetetlen részletgazdag látvány tárul elénk, méghozzá a különböző sportágak speciális látáskörülményeinek figyelembevételével.

A beltéren játszott, állandó figyelmet és körültekintést igénylő labdajátékokhoz külön erre a célra kifejlesztett, speciális sportszemüvegek viselése ajánlott.

Sportszemüvegek polarizált lencséi

  Termékek      Hozzászólás   Megtekintések (3356)
Sportszemüvegek polarizált lencséi

Ismét nagyot alkotott az Oakley - Jawbreaker, vissza a jövőbe!

  Termékek      Hozzászólás   Megtekintések (3526)
Oakley JAWBREAKER sportszemüveg - most már hazánkban is kapható az Oakley legújabb szemüvege, melyet kimondotttan a kerékpárosok számára fejlesztettek.

Dioptriás búvárszemüveg és úszószemüveg

  Termékek      Hozzászólás   Megtekintések (12758)
Dioptriás búvárszemüveg és úszószemüveg

Így válassza ki a megfelelő kerékpáros sportszemüveget - 2. rész

  Termékek      Hozzászólás   Megtekintések (2888)
Szemünk védelme érdekében a megfelelő kerékpáros sportszemüveget nagy körültekintéssel érdemes kiválasztani. Nézzük meg a főbb szempontokat, mi alapján érdemes választani?

Így válassza ki a megfelelő kerékpáros sportszemüveget -1. rész

  Termékek      Hozzászólás   Megtekintések (6236)
A megfelelő biciklis szemüveg kiválasztása során több szempontot is figyelembe kell venni, hiszen szemünk épsége nem játékszer, fokozott biztonságot érdemel.

Megjelent az Adidas legújabb biciklis szemüvege

  Termékek      Hozzászólás   Megtekintések (2976)
A kerékpározás az egyik legkedveltebb szabadidősport Magyarországon. Ahogy más sportág esetében, biciklizéshez is körültekintően kell kiválasztani tudásunknak, stílusunknak megfelelő sporteszközt ahhoz, hogy valódi élményt nyújthasson a tekerés. Az ideális bicikli megtalálása után az egyik legfontosabb kerékpáros kiegészítő a sportszemüveg.

A Zeal legújabb szenzációja a HD2-kamerával felszerelt maszkos síszemüveg, melynek köszönhetően a síző amellett, hogy lesiklás közben tökéletes biztonságban érezheti magát, maradandó emlékeket készíthet. A kiváló minőségű videókat és képeket örömmel nézheti vissza, amíg a következő sítúrára vár, illetve ismerőseivel is megoszthatja őket.

Rekorddöntés a sztratoszféra tetejéről!

  Termékek      Hozzászólás   Megtekintések (2091)
Alan Eustace, aki civilben a Google alelnöke a 2014 október 24-én megdöntötte a magassági ejtőernyős ugrás világrekordját. Alan, az extrém fényviszonyok és erős UV-sugárzással szemben szemét az Adidas egyik legfunkcionálisabb sportszemüvegének, az Elevation Climacool SPACE lencséjével védte.