Kategóriák

Értesüljön havi ajánlatunkról

Név:
* E-mail cím:

A (*) csillaggal jelölt mező megadása kötelező!


Közeleg a tavasz, az újdonságok is kopogtatnak!


Az idei évben a Rudy Project és a Julbo volt a legfrissebb és legkreatívabb a sportszemüveg piacon. Most ezeknek a márkáknak 2-2 modelljét mutatjuk be a legapróbb részletekre is odafigyelve.

A Rudy Project Synform valóban forradalmi terméknek tekinthető, mérföldkő az immár több, mint 30 éves cég életében. A legszembetűnőbb tulajdonság, hogy pár egyszerű mozdulattal összecsukható és speciális tokjában a biciklis ruha hátuljában vagy egy övtáskában is biztonságosan szállítható. Ugyanígy a kihajthatóság is egy pillanat műve, az alapanyag rugalmasságának köszönhetően pedig a többi felsőkategóriás Rudy kerethez hasonlóan tökéletes illeszkedést biztosít. A Synform jobb és bal felét mágnes fogja össze bringázás vagy éppen futás közben. A keret tartósságára és a stabilitásra kiemelkedően nagy hangsúlyt fektettek, amit a Grilamid és Kynetium anyagok ötvözete garantál. A keret tapintásából érezhető a kompromisszum nélküli minőség. Mindössze 33 gramm súlyú, emiatt szinte alig érezhető, hogy a fejen van. A Synform modellre is jellemző a gumírozott szár és orrnyereg tűpontos adaptálhatósága. A keret és a lencsék közötti rések pedig a ventillációt segítik elő, amivel a párásodás esélye a minimálisra csökken. 

A Tralyx hosszú évek óta az első panoráma lencsés Rudy Project biciklis modell. Hatalmas lencsefelülettel, ezáltal döbbenetesen széles látómezővel rendelkezik. Lencséje egészen a halántékig ér, így a napsugaraknak esélyük sincs beszűrődni. Megjelenése elképesztő dinamizmust sugároz. A Rudy Project sportszemüvegekre jellemző szár, és orrnyereg precíz beállíthatósága mellett a kereten és a lencsén megjelenő szellőzést elősegítő lyukak az igazi innováció, amik ilyen mennyiségben a Tralyx modellnél jelennek meg először. A súlya valóban pehelykönnyű, mindössze 28 gramm. A szárvégen lévő Adaptive Tips néven futó gumi izzadás hatására még jobban tapad, így a stabilitás még extrém körülmények között is megmarad. A Tralyx két lencseformával kapható, az SX verzió 4 mm-rel kisebb, emiatt keskenyebb fejformára is tökéletesen illeszkedik.

Rudy Project Tralyx

Mindkét új modell széles lencse,- és keretszín kínálattal rendelhető. A törés ellen élettartam garanciával rendelkező, szürkére vagy barnára sötétedő Impact2X lencsék, torzításmentes és tű éles képet nyújtanak minden napszakban.

 

Az Aero a Julbo első panorámalencsés sportmodellje, extra széles látómezővel. Ami egy futószemüvegben funkcionalitás benne lehet, azzal az Aero rendelkezik. Az Aero mottója, hogy „olyan könnyű, mint a levegő” és valóban pehelykönnyű. Teljesen körbeöleli a fejet, így a menetszél, a káros napsugárzás, a felpattanó kövek ellen tökéletes védelmet nyújt. A lencsék és a szárak közötti és a szárvégeken lévő rések (AIR Link System) természetes szellőzést garantálják, amivel megakadályozzák a megállásoknál előforduló párásodást. Az állítható orrnyereg és a szárvégen lévő csúszásgátló anyag kompromisszummentes kényelmet és pontos illeszkedést biztosít. Az Aero a most divatos piros és kék tükrös lencseszínek mellett a minden napszakhoz és időjárási körülményekhez kiválóan alkalmazkodó enyhe sárga alapszínről, élénk barnára sötétedő Zebra Light színnel is kapható.

Julbo Aero

A Julbo Breeze az első kifejezetten hölgyek számára tervezett futószemüveg. Hosszú évekig tartó elemzések, női sportolók szükségleteit és esztétikai igényeit maximálisan figyelembe vevő sportszemüveget hozott létre a Julbo. A 360 fokban állítható, Grip Tech technológiával ellátott szár úgy lett kialakítva, hogy ne húzza a hajat és így 100 %-os komfortérzetet ad. A kellemesen puha, adaptálható orrnyerge gyakorlatilag minden orrformára illeszkedik és nem hagy nyomot hosszabb távok leküzdése után sem. A lágy, ovális, nőies lencseforma szépen illeszkedik keskenyebb arcformára is. Széles látómezővel rendelkezik, a Full Venting System pedig a szellőzést biztosítja, amivel a lencsék párásodása küszöbölhető ki. A teljesítményt és a nőiességet teljes mértékben magán viselő Breeze, a trendeknek és futócuccokhoz passzoló keretszínek a minden napszakhoz alkalmazkodó Zebra és Zebra Light lencseszínekkel is kapható.

Julbo Breeze

Az új Rudy Project és Julbo modellek dioptriás megoldásokkal is elérhetőek, üzletünkben kollégáink szakszerű tanácsadást adnak minden lehetőségről.

A bemutatott modellek a Sportszem Optikában már megtekinthetőek, felpróbálhatóak, érdemes betérni.