Kategóriák

Értesüljön havi ajánlatunkról

Név:
* E-mail cím:

A (*) csillaggal jelölt mező megadása kötelező!


Még több élmény a lejtőkön a Zeal kamerás és GPS-es síszemüveggel

Még több élmény a lejtőkön a Zeal kamerás és GPS-es síszemüveggel

A síelés szerelmesei alig várják a tél beköszöntét, hogy ismét hódolhassanak legnagyobb szenvedélyüknek: sőt, akár elébe mennek a mínuszoknak, mert ha a közelben még nincs hó, távolabbra is hajlandók elutazni a nem mindennapi élményért.

Élmény és biztonság

Minden amatőr vagy profi síző tudja, hogy a lejtőn a biztonság legalább annyira fontos, mint a kaland. A sportág gyakorlásához szükséges egyik legfontosabb kiegészítő a síszemüveg, amely megvéd a nap káros UV-sugaraitól – amelyek a hóról visszatükröződve még nagyobb károsodást okozhatnak –, illetve a felverődő hótól és jégtől.

A Zeal

A neves amerikai síszemüvegmárka, a Zeal központja a világhírű síparadicsom, a coloradói Aspen lankái között megbújó Boulder városkában található. Az alapítók a sportszemüvegek fejlesztése és a gyártása során kiemelt figyelmet fektetnek a környezettudatosságra, így a síszemüvegek alapanyaga kőolaj felhasználása nélkül, kizárólag növényi olajokból készül.

Kényelem és csúszásmentesség

A síszemüvegek, amellett, hogy természetes alapanyagból készülnek, rendkívül kényelmesek is: erről a háromrétegű puha szivacs gondoskodik. A szivacsok alatt lévő szellőzőnyílások meggátolják a párásodást, a nagyon széles, 170 fokos látómező pedig biztosítja a kiváló periférikus látást. A szemüveg garantáltan a helyén marad: a csúszásmentességről a sisakkompatibilis szilikon fejpánton található grip gondoskodik.

Torzításmentes kép

A Zeal síszemüvegek lencséi minden teszten a lehető legjobb minősítést érték el: 100 százalékosan torzításmentes képet nyújtanak, a lencsén lévő kemény réteg a karcállóságot segíti, míg az antifog-réteg a párásodást akadályozza meg.

Balesetmentes lesiklás

A Zeal a lencsék színezése terén is kitett magáért: a fényre sötétedő és polarizált lencsék bármilyen időjárási körülmény mellett tökéletes látásélményt biztosítanak: kontrasztfokozó hatásuk kiemeli a buckákat, kiszűrik a hóról tükröződő csillogást, így csökkentik a balesetek kockázatát, és még élvezetesebbé teszik a síelést és a snowboardozást. A Zeal különleges új síszemüvegei már a Sportszem Optikában is elérhetők; 2 év teljes körű garanciát adunk.

 

Zeal HD2 kamerás síszemüveg

A Zeal legújabb szenzációja a HD2-kamerával felszerelt maszkos síszemüveg, melynek köszönhetően a síző amellett, hogy lesiklás közben tökéletes biztonságban érezheti magát, maradandó emlékeket készíthet. A kiváló minőségű videókat és képeket örömmel nézheti vissza, amíg a következő sítúrára vár, illetve ismerőseivel is megoszthatja őket.

Csúcsminőségű full HD-s kamera

A síszemüvegbe épített csúcsminőségű HD2-kamerával fantasztikus fotókat és videókat készíthetünk, amelyeket wifin keresztül azonnal megoszthatunk barátainkkal, a mikrofonon keresztül pedig üzenhetünk is nekik. A kamera újratölthető lítium-ion akkumulátora hideg időben 3 órát is kibír egyetlen feltöltéssel. A full HD-s kamerához 8 gigabájtos (32 GB-ra bővíthető) micro SD kártya jár.

Tökéletes látás és UV-védelem

A szemüveg a fotókat és videókat okostelefonunkra továbbítja, így mindössze meg kell nyitnunk az alkalmazást a mobilon, kiválasztani a médiatartalmat, és máris visszanézhetjük a lesiklásunkat, illetve megmutathatjuk útitársainknak vagy otthon maradt családtagjainknak is. A síszemüveg 100 százalékos UV-védelmet és párásodásmentes bevonata jóvoltából tökéletes látást biztosít. A kiegészítő kopásálló, tökéletesen illeszkedik a sisakhoz, a kettős rögzítésnek köszönhetően pedig garantáltan a helyén marad.

A kamera gombjai kesztyűben is könnyen kezelhetők

A Zeal HD2 síszemüvegbe épített videókamera 1080x720p-es HD minőségű videókat és 12 megapixeles fotókat készít. A kamera lencséje automatikusan alkalmazkodik a fényviszonyokhoz, beépített viewfinder és azonnali visszajátszás funkcióval rendelkezik, és a szemüveg oldalán található gombok kesztyűben is könnyedén kezelhetők.

 

Z3 PGS Live GPS-es maszkos síszemüveg

A Zeal másik újdonsága a kamerás változat mellett a Sportszem Optikában is kapható GPS-szel felszerelt maszkos síszemüveg. A 16:9-es képarányú kijelzőről minden olyan adatot leolvashatunk, amely egy extrém síelő vagy snowboardozó számára fontos és megosztásra érdemes lehet, így a GPS-koordináták mellett a sebességet, a tengerszint feletti magasságot, az ugratás nagyságát, illetve a megtett és megtenni kívánt távolságot.

A legfontosabb adatokat feltölthetjük mobileszközünkre

A Recon MOD LIVE GPS-rendszerrel felszerelt szemüveg rögzíti a sebességet, a magasságot, a GPS-koordinátákat, az ugratási statisztikákat, a hőmérsékletet, a távolságot és az időt. A szemüveg Bluetooth-szal kommunikál mobileszközeinkkel, így a rögzített adatokat könnyen átmásolhatjuk.

 

Szemüvegesek is használhatják

A Zeal síszemüveg különleges tulajdonságait a szemüvegesek is élvezhetik, ugyanis clip-in segítségével az optikai korrekció is megoldható.

A Zeal HD2 kamerás síszemüveget és a Z3 PGS Live GPS-es maszkos síszemüveget a Sportszem Optikában is beszerezhetik mindazok, akik síelés vagy snowboardozás során a maximális biztonság mellett felejthetetlen élményekre vágynak.

Címkék síszemüveg Zeal