Kategóriák

Nanovista - NANO Teljes nézet

Szeretné felpróbálni? Mostantól be is jelentkezhet üzletünkbe és szakképzett kollégánk segít a megfelelő sportszemüveg kiválasztásában!

Kérjük, adja meg adatait és kollégánk hamarosan felkeresi Önt!

Üzletünk elérhetősége ≫

Nanovista - NANO

A Spanyolországban gyártott NanoVista gyerekszemüvegek olyan alapanyagból készülnek, amelynek köszönhetően elképesztő rugalmasak, így a minden irányban történő hajlítgatásnak ellenállnak, melegítés hatására kiválóan állíthatóak, eszméletlen tartósak és a hagyományos acetát kereteknél 35 %-kal könnyebbek. Ráadásul a szabadalmaztatott szár csatlakozás flexibilitásának köszönhetően törhetetlenek.

A NanoVista szemüvegek szárvége 360 fokban állítható, így könnyen adaptálható adott fejformára. Ezeknek a kereteknek a kényelmét fokozza a szárvéget és az orrnyerget bevonó, csúszásmentességet biztosító puha, ún. Soft Rubber gumírozott anyag. A NanoVista szuper „gyerekbiztos” szemüvegei ráadásul allergénmentes anyagból készülnek, így káros anyaggal nem érintkezik a bőrfelület.

Amennyiben sportolásra, illetve testnevelés órára is alkalmas gyerekszemüveget választunk, elengedhetetlen a hatékony rögzítés. A NanoVista szemüvegeknél erre kétféle lehetőség is. A szemüvegekhez tartozó egyik fejpánt a szár végén lévő lyukba pattintható, míg a hosszabb másik a szár helyére csatlakoztatható, ami leginkább labdajátékoknál praktikus.

 

A gyerekszemüvegeknél különösen fontos a megfelelő forma- ,méret-, és színválaszték. A NanoVista 15 formában, 4 méretben, 6-6 színben kínálja kereteit, így 4 és 14 év közötti gyermekek biztos megtalálják a számukra minden szempontból megfelelőt.

További információk a dioptriázás módjairól ≫

28 900‎ Ft - tól